Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znajdź mnie.
Widzisz?
Stoję przy Tobie.
Słyszysz?
A może już siedzę w Twej głowie?
Mówisz?
Więc powiedz
Kocham Cię i chcę być przy Tobie.

_____________________________________________
Tak na marginesie polecam piosenkę Snuff Slipknot 'a

6074 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
  • mercy

    12 October 2011, 18:52

    Końcówka trochę mnie razi... Mogłoby być coś innego, a nie pragnienie tak spodziewane. Ale i tak zasłużony plus. Pozdrawiam.

  • marka

    12 October 2011, 18:41

    Ważna jest gałązka bzu.