Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znając nasza przyszłość
Niepewna wcale
Trzymamy się mocno za ręce
Kochając stale
Jak dłoń co świece zapala
Drżymy
Pochłonieni codziennością
Marzymy
Tak nie wiele mamy
A tak wiele- bo chociaż siebie
Na chwilę
Nie wiem
Gdzie początek i koniec ma nieskończoność
Pragnienie
Bycia z tobą ma sens
Tylko to wiem....

4123 wyświetlenia
53 teksty
1 obserwujący
  • fyrfle

    30 September 2015, 07:06

    Pisałaś co potrzebowałem, wypisałaś mój stan. Takie wierze naprawdę swoją siła tworzą ludzkie szczęście,naprawdę, naprawdę. Dziękuję za moje - Nasz i wierzę, że wielu wielu innych. Szczęścia!

  • Cris

    4 September 2015, 18:41

    ''Tak nie wiele mamy
    A tak wiele- bo chociaż siebie''

    Myślę, że aż...

    Pozdrawiam.