Menu
Gildia Pióra na Patronite

demakijaż

zmywam brud
makijaż dnia
zdzieram maskę obłudy
by chwycić oddech
błogosławiona noc
ciemność
dająca wytchnienie
chwile prawdziwego ja
bez fałszu
ze śladami łez
że nie ma tutaj
ciebie

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!