Menu
Gildia Pióra na Patronite

głęboka cisza

z myślą ze ty i ja
pośród błękitnych fal
płyniemy delikatnie i namiętnie
kołysząc nasze ciała
z dziką falą dotykamy brzegu dna
by znów odbić się
i gnać co sił jak dwa dzikie konie
we włosach czuć wiatr

to ty i ja - spełniam nas w snach
a na jawie
cicho wodzę wzrokiem
twój każdy męski ruch
byle tylko iść spać
i oddać się upojnej nocy
spragnieni miłości
pijemy ją jak słodkie wino do dna
dźwięk stłuczonego szkła
...

tylko cisza jest wymowna
dla chwili...
nie wszytko może dać nam czas

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • 29 May 2017, 20:54

    Świetny

  • jesienna mgła

    29 May 2017, 00:38

    Poważnie ? Cieszę się bardzo :) Dziś napisałam .... :) Pozdrawiam Cię

  • Salomon

    29 May 2017, 00:00

    Bardzo mi się podoba i przypomina mi piosenkę którą lubię :)
    Akcent - za nami miłość
    Tekst do melodii Nina Roty