Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieokreślone...

***
Z mymi łzami spada natchnienie.
Z moich ust bezdźwięczne słowa.
Me ciało powoli opada na ziemię.
***
Ziemia powitała swym chłodem.
Trawa zabarwia się na czerwono.
Chmury przestały lecieć.
***
Krople deszczu trafiły na me ciało.
Tak ciepłe są latem.
Grzmoty i pioruny są gniewem Boga.
***
Jasny blask.
Palisz się żywym ogniem.
Krzycz(ysz) o przebaczenie.
***

2002 wyświetlenia
25 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!