Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maślany sen

Z mętnej wody twarz
a może na odwrót
Niejednoznaczność.
Wypatruję
urzeczony początkiem
całej mlecznej reszty
którą ubiję na masło.
Sama też lubisz więc nie zamykaj oczu
bo wcale nie zamierzam Cię zdradzić.
To tylko suchy chleb przestał mi smakować

…tak łatwo upaść na posmarowaną stronę.

kwiecień 2015

28 113 wyświetleń
253 teksty
34 obserwujących
  • Odys syn Laertesa

    19 April 2015, 23:09

    tak tak mgiełko :) miło że wpadłaś

  • 19 April 2015, 07:28

    moja opinie juz znasz:)

  • Odys syn Laertesa

    18 April 2015, 23:12

    Tnx Eneida... maślanych i pozdrawiam :)

  • Eneida

    18 April 2015, 22:00

    Śnisz pięknie Odysie - tylko Ty tak potrafisz :)
    Dobrej nocy i pięknych tęczowo - maślanych snów :)
    Ślę pozdrowienia i życzenia...