Menu
Gildia Pióra na Patronite

jeszcze jeszcze

zmęczyły mnie marzenia
kwiaty nie pachną spełnieniem
te słowa o nastepnym spotkaniu
zbyłeś po prostu milczeniem
nie ma dwóch tych samych nocy
identycznych spojrzeń w oczy
za murami nie ma kogoś
kto by sobą zauroczył
mi się to już nie przytrafi
nic mnie to już nie obchodzi
bo poliki już nie pieką
fala ciepła nie nachodzi
nie brakuje mi powietrza
nie nachodzą mnie już dreszcze
a wiciąż jednak cicho wołam
chciałabym tak z Tobą
jeszcze jeszcze!!!

16 137 wyświetleń
133 teksty
1 obserwujący
  • Raspberry

    9 March 2010, 20:25

    piękne.
    wspaniałe i cudowne.
    szkoda tylko,że oceny nie mogę dac...