Menu
Gildia Pióra na Patronite

blef

zmęczone oczy
krople potu
jak rosa o świcie
powiedz ...

w szumie wody
płynącej z kranu
słyszę fale
na pustej plaży

powiedz ...
czy wtedy kochałaś ?
a może to był blef
dla mego serca ?

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    27 October 2013, 10:33

    hhhm pamiętam
    a bylo to pożne lato
    dzika plaża
    piasek i ty obok mnie
    a na imie miałeś
    Janusz....:))))
    pozdrowka ślę