Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmęczenie

Zmęczenie, ocieram czoło
Choć odprężenie wkoło
To ucisk psychiczny mam
Jak radzić z tym sobie sam?

Zmęczone ciało i zdeptana dusza
Ciało bolesne, a dusza się nie rusza
Ból promieniuje do wewnątrz
Lecz grymas wyłazi na zewnątrz

I pot sobie z wolna płynie, oczy biegają
Ręce się trzęsą, nogi tańczą, a myśli stoją
Sami aniołowie się boją, stróż ma palpitacje
Tylko szatan zaciera ręce na tą chorą sytuacje

Skąd to się bierze i czym się karmi?
Pracą, sukcesem i nagrodą wartościową mami
Dlatego nie jesteśmy ludźmi tylko robotami

https://www.youtube.com/watch?v=obvizJRnezA

66 737 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!