Menu
Gildia Pióra na Patronite

2014

Zły moment przeczekać
od życia już nie uciekać
Zatrzymać się na chwilę
szczęścia chwytać motyle
Uśmiech nie będzie ozdobą
mieć to wszystko za sobą
Pomilczeć, nie błyszczeć, nie walczyć
w wakacje nauczyć się tańczyć

Ubrana aż w nagość

już o nic nie chce poprosić
dziś znowu siebie ma dosyć.

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
  • RozaR

    10 January 2014, 16:44

    Dobry wierszyk .