Menu
Gildia Pióra na Patronite

duszy modlenie

złożone ręce
bez słów modlitwa
w ciszy nocy
sercem bicia

wpatrzony w gwiazdy
błagam o ...

nie
nie mogę tak prosić
tylko wiarą
znaleźć mogę ukojenie

wpatrzony w gwiazdy
szukam znaku
niczym niewierny Tomasz
że duszy cierpienie
znajdzie kres

a ty mnie poprowadzisz
na drugi brzeg ...

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!