Menu
Gildia Pióra na Patronite

A może tęsknisz za mną?

Zliczałeś wykropkowane słowa na skórze
nasączone tobą były skończone jak ja
kiedy rozstaliśmy się po raz pierwszy

jeszcze wtedy uczyłeś mnie alfabetu Braille'a
i mówiłeś że za kurtyną spojrzenie widzi więcej

dziś słychać już tylko zduszony dźwięk wybieranego numeru
bo wciąż nie odbierasz.

inspired by PIH (Spóźnieni kochankowie)

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • Archangel_Marco

    15 December 2011, 15:48

    Cieszy mnie to.

  • 15 December 2011, 15:47

    Ja mam zamiar żyć.

  • Archangel_Marco

    15 December 2011, 15:42

    Lepiej przeżyć krótki żywot, niż wegetować przez wiele lat...

  • 14 December 2011, 19:41

    Przez wielkie będzie po śmierci.
    PS Mam zamiar żyć długo. :P

  • 14 December 2011, 19:36

    Dominik, wszystko ma swoją piątą stronę "świata". Jeśli się podoba, to jestem ukontentowana.

    Aga, a małymi się da? Bo ślepa to jeszcze nie jestem. ;p

  • Archangel_Marco

    14 December 2011, 18:08

    Nie wiem, jak Wam, ale mnie bardzo podoba się przesłanie wiersza.