Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Z lewej strony ślubna obrączka,
śnieżna biel sukienki.
Z prawej drewniana trumna,
mroczna czerń woalki.

Dookoła rozbrzmiewa
marsz weselny
otulony żałobną pieśnią chóru

Splątane dłonie,
zagubione spojrzenia
na ostatniej, wspólnej ścieżce
myśli i oddechów.

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • 22 December 2018, 11:24

    Zawsze uważałem, że najlepsze imprezy są po północy... na cmentarzu. ;)
    Widzę mrok w Tobie, to nawet nie jest już ciemna strona Mocy, to najciemniejsza strona ZŁA. :P:D ha ha
    Pozdrawiam. :))

  • silvershadow

    19 December 2018, 10:07

    w trumience bal lalek

  • 19 December 2018, 07:30

    @Echo :-P literówka- zmienione :-)

  • Echo_

    18 December 2018, 19:35

    Woalki?