Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złe sny

Złe sny

Czarna noc
Anioła skrzydeł delikatny ruch
Jezu mój piękny
Oddal wizje okropne
Ludzkie drogi
Wampirze zęby
Nienawiść
Sny okropne
Proroka sny
Przelewane na papier
Przebaczenie
O śnie utopijny
Nie istniejesz
Matko ześlij inne wizje
Proszę ześlij
Niech moi bracia nie będą Kainami
Proszę
Niech nie będą …

W.A.B

30 852 wyświetlenia
275 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!