Menu
Gildia Pióra na Patronite

Widzisz bracie

Widzisz bracie
źle jest gdy frajer sprzeda ci bajer wciśnie kit
kiedy żona płynie w miasto nie jest git
ale najgorzej, najgorzej uwierz bracie
gdy zakabluje przyjaciel

Widzisz Kudłaty
źle jest gdy trafisz na afisz i twarz tracisz
nie jest dobrze kiedy w pralni dogoni cię klawisz
ale najgorzej, uwierz Kudłaty
gdy na parapet kraty sfrunie gołąb skrzydlaty

Widzisz Stary
źle jest gdy wpadniesz w korkociąg
nie jest dobrze gdy wiozą na mary
ale najgorzej, uwierz Stary, najgorzej jest
gdy w trumnie gryzą komary.

/na motywach piosenki „Ale najgorzej” J.Pietrzak/

8168 wyświetleń
74 teksty
90 obserwujących
  • onejka

    2 April 2014, 12:11

    jest jeszcze kilka niedogodności
    które zjadają człeka ... do kości

    ;)

  • żyjmarzeniami

    1 April 2014, 20:25

    świetny pomysł!

  • sprajtka

    31 March 2014, 17:39

    wybitowałam to;)

  • czarna mamba

    31 March 2014, 17:38

    hhhmm dobre hihihi :)