Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jej serce.

Z łatwością wzbudził w Niej zaufanie
Zaufanie do Niego to rozczarowanie

Lecz On nieświadom
Jaki w Jej życiu
Zrobił popłoch i pogrom

Cieszył się, że został doceniony
A Jej smutek pozostawiony

Chodził dumny niczym paw
Na Jej serce spadł ogromny głaz

I choć minęło kilka zim
A Ona zapomniała już o Nim
To dopiero teraz, On zrozumiał, że
Krzywdę wyrządził Ukochanej swej

Taka moc tkwi w miłosnej potędze
Raz ożywia, a raz miażdży ludzkie serce.

http://www.youtube.com/watch?v=UA0ePYmGmYE

66 688 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    6 December 2013, 21:33

    Doroto, ze mnie bardziej grafoman i wierszokleta a nie poeta. Wszystkim dziękuję, znów wietrzna noc się szykuję. Życzę wam spokojnego i ciepłego snu.

  • krysta

    6 December 2013, 17:24

    oj tak i żal...pozdrawiam :)