Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (ona i on)

złączeni za ręce
nocy ulice przemierzają
przez mrok
słuchając krzyku jej ciszy
idąc tam
gdzie świt
budzi się za horyzontem

czerwienią miłości

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    29 June 2013, 11:18

    pieknie się czerwienisz:)