Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kwestia smaku

z kontrastów życia
uskładane chwile
bliskie czerwonej strukturze
w niciach tożsamych nerwów skłębione

czasem monotonie
z bezbarwnym krajobrazem
i stracone drogi
zmarszczką odbite na skroni

pamiętaj
szorstkie krawędzie dni
przegotowane od środka
już tak nie ranią
tylko mdlą jak szare mydło
(16.07.2011)

53 614 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Papillondenuit

    18 September 2011, 19:40

    b.ładny wiersz Dario
    zatrzymał na dłużej

    pozdrawiam ciepło