Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dialog

Z każdym oddechem odpływam dalej...
brzeg jest tak odległy jak zapach...
Zapach Twoich włosów i smak...
Smak wypowiedzianych słów i gorycz nocy.
Rozbite lustra to map drogowskazy...
wydarte kartki bolesnych wspomnień.
Przyklejone niczym stygmaty Miłości...
martwej od narodzenia do chwili śmierci.
Kim jesteś, że depczesz ludzkie uczucia?
Jestem Pustką, bratnią duszą...pisaną ludziom
w dniu w którym otworzyli oczy.

17 175 wyświetleń
281 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!