Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głód jest czy go nie ma?

Zjadłam dziś tylko jeden posiłek i to późnym popołudniem.
Jestem w tak kiepskim nastroju, że głodu nie czuję.
Ja?
Osoba która jada za dwóch, która mogłaby ciągle jeść.
To niemożliwe.
A jednak,
dziś jest dzień...

... bez jedzenia.

11 974 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
  • darinda

    10 January 2012, 17:20

    przeziębienie odpowiadało za mój wczorajszy stan ducha ;p

    ten wiersz ma być też z lekka zabawny ;p
    takie ironiczne poczucie humoru :D

  • RAP032

    9 January 2012, 21:19

    hm... o jaki głód chodzi?? myślę, albo co lub kto za jego brak odpowiada... ludzki organizm czuje wszystko, każdą nierówność serca, ładne:)