Menu
Gildia Pióra na Patronite

dobranoc ...

zimny mrok
wieczności dotyk
kilka słów
niknących w ciszy

nie pytaj

już umarło wczoraj
dzisiaj przemknęło
jutro jest niczym

kocham noc

śnij
śnij o zamku z piasku
śnij
śnij o miłości
nie pytaj
oczy zamknij
daj się porwać
podmuchowi ostateczności

więc dobranoc
pusta już butelka
zapomnienia nie przyniosła
dobranoc
zgaś już ten

dzień ...

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!