Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kość Lodu.

Zimno mi
kruszejąc
bijące serce rozłamuje mnie
kawałek
po kawałku
jeszcze stoję dumny
tonąc rozpaczliwie
serce z miłości bić musi
tęsknoty

81 754 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!