Menu
Gildia Pióra na Patronite

mu

zimnem rodzi bóg
wciskanie w podeżeber
mrozu ciężarem

42 385 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • fyrfle

    30 September 2014, 11:04

    Skomplikowane, ale będzie podobało się krytykom, ale lud zniechęci do książek.