Menu
Gildia Pióra na Patronite

naszyjnik

Zimny blask nagich pereł
gaśnie w błękicie motyli
które przywarły do skroni
malując sny
które w oczach twych mokną

grubym szalem trosk otulona
zasłaniasz szczelnie kotary

a prawda sypia nago
i ma otwarte wciąż okna

137 918 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • vikkka

    16 March 2014, 13:23

    śliczny wiersz ma to coś .