Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie czekam........

Zima za oknem… zasiedziała się na stałe.
Piórko i biurko…w bezruchu.
Takie nietknięte …. takie małe
Niczym zwierciadło,… odbija swe oblicze.
nie czekam na natchnienie, bo ich nie ZLICZĘ .
Nie znam tych Wzniosłych słów,
Ja po prostu pisze
Za dwóch ...... dwoje,
Nie staram się pisać
To samo się pisze….
Za miliony
„za ich troje…” :)

1602 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!