Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kropla tęsknoty

Zielona łąka makami zapełniona
Wzburzona wiatrem mojej nadziei
Chmury spieszące na spotkanie
I słońce oddające ciepło promieni

Jesteś mym kwiatem budzącym życie
Ziemią dającą miłości plon
Drzewem zroszonym deszczem mych uczuć
I kroplą tęsknoty co spada o świcie na dłoń

2026 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • 15 September 2014, 07:02

    Pięknie o tęsknocie ;)

  • RozaR

    13 June 2014, 19:47

    To teraz takie słowa - a potem
    Weź się przesuń
    Czego tu jeszcze stoisz ?
    Weź się ubierz jakoś przyzwoicie
    A idź precz do mamusi !

    Ale wiersz naprawdę mi się podoba .

  • RoxyRox

    13 June 2014, 11:42

    Całkiem przyjemny wiersz :)

  • dana1596

    13 June 2014, 11:00

    Witam nowego Cytatowicza:)...bardzo ciepły debiut na tym forum