Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolor duszy

Zieleń,

zieleń jak kolor jej zaszklonych oczu

Brąz,

brąz jak kolor jej poszarpanych włosów

Biel,

biel jak kolor jej bladej twarzy

Czerwień,

czerwień jak kolor jej ust które wciąż marzą

I nicość,

nicość jak kolor jej martwej duszy

526 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    30 October 2015, 17:08

    ciekawy wiersz.
    pozdrawiam.