Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Każdy na swój młyn wodę obraca”

Ziarno prawdy to za mało za mało
Otrzyj oczy i spójrz
Czy coś nam pozostało..
Milczący zgrzyt w kamiennych żarnach
Już nie powie nic
Pył uleci - nie zakwitnie
Życie
Ach to życie

[ od przyjaciela Piotr ]

http://www.youtube.com/watch?v=UYHJG-D-uI0

52 498 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    26 April 2012, 09:51

    i smutne.
    Dziękuję

  • eskimoska86

    26 April 2012, 09:39

    "Pył uleci - nie zakwitnie"... piękne:)