Menu
Gildia Pióra na Patronite

Epitafium Ofiary Szariatu

+++++++++++++++++++++++++++++++
Zgwałcona ...

Zamordowana ...

Zerżnięta a potem ...

Zarżnięta ...
+++++++++++++++++++++++++++++++
Krzyczała ...

Błagała ...

A chore te bydlęta ...
+++++++++++++++++++++++++++++++
Z maczetami w brudnych dłoniach,
bezlitośnie prosto po niej ...

Siekali ...

i śmiali się ...

... śmiali.
+++++++++++++++++++++++++++++++

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    13 April 2018, 20:36

    Angela była obecna na otwarciu tunelu w Zurichu, jest jedną z nich ...

  • RozaR

    13 April 2018, 20:30

    Rodzice powinni podziękować Angeli

  • Moon G

    13 April 2018, 18:44

    Z opisanego, tak została potraktowana pewna niemiecka dziewczynka, kora wyszła na spacer z psem.

  • RozaR

    13 April 2018, 17:02

    Z jakiego zdarzenia ?