Menu
Gildia Pióra na Patronite

Razem

Zgubmy się we własnych uśmiechach.
Znajdźmy własną drogę pośród kropli deszczu.
Dojdźmy na kres świata.
Odkryjmy zagadkę początku i końca tęczy.
Nauczmy kochać własne serca.
Zerwijmy każdą czterolistną koniczynę.
Policzmy wszystkie gwiazdy na niebie.
Pokonajmy bezwzględne bariery rzeczywistości.

Razem..

11 999 wyświetleń
65 tekstów
27 obserwujących
  • Bezsens

    21 January 2011, 18:59

    : )

  • Scream

    21 January 2011, 18:38

    Piękne.
    Cud, miód i orzeszki :))

  • 28 August 2010, 23:19

    bardzo mi się to podoba. :)

  • honey_007

    28 August 2010, 00:58

    Brzmi jak obietnica nie prośba...
    Wspaniale to napisałeś à Petit Prince :) :)