Menu
Gildia Pióra na Patronite

Upadły anioł

Zgaszona brakiem Twojej obecności
wykończona tą nieznośną ciszą
spalona na stosie tych wszystkich chorych słów.

Któregoś dnia się podniosę, jeszcze skrzydła poniosą mnie daleko.
Ale nie utrudniaj mi tego,
nie wracaj.

7587 wyświetleń
73 teksty
27 obserwujących
  • marzycielska

    8 March 2011, 20:06

    Ale takie osoby mogą mieć wiele z tych upadłych istot :)
    W porządku, rozumiem co chciałaś powiedzieć :) Dziękuję Ci bardzo za opinię, również pozdrawiam.

  • marzycielska

    7 March 2011, 20:02

    A jaki byś proponowała tytuł Ago :)?
    Motylku, w sumie nie mam pojęcia, dlaczego akurat taki. Po prostu jakoś tak nie wiadomo skąd mi się skojarzył i od tej pory najlepiej współgrał z przesłaniem. Ogólnie też kojarzy mi się z kimś niekochanym, zapomnianym, zranionym...

  • motylek96

    7 March 2011, 13:49

    Wiersz zabieram:)
    Ale napisz proszę dlaczego 'Upadły anioł'