Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sparks

Zgaszę światło
przejedziesz palcami po moim ciele
poczuję wszystko, co chcę mieć w niebie
ale teraz zapomniałam, że istnieję
znowu uciekło wszystko, co było wcześniej...

2602 wyświetlenia
29 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!