Menu
Gildia Pióra na Patronite

~ ~ ~

z filtrem na uszach który elminuje brzydkie słowa
idę przez miasto będąc gotowa
na spotkanie z przeznaczeniem
bo przecież nikt mi nie powie że ta rzeka po prawej Wisłą się zowie
a gdy już będę po lewej stronie kijem zakręcę po krowim ogonie
pomyślę chwilę
i tak jak te kolorowe motyle
zniknę

za małą chwilę

276 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!