Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pierwszy

że to właśnie teraz
w mojej głowie
uśmiercają mnie wiersze.

mam być powietrzem
dla oddechu, gdy krzyk
się rozmywa.

o ten jeden zachłanny
błądzę atomami
łamiąc się w pobliżu płuc.
(04.06.2012)

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    7 June 2012, 01:01

    Dziękuję, że czytacie :)
    pozdrawiam ciepło

  • tknp

    6 June 2012, 21:26

    ,,mam być powietrzem
    dla oddechu, gdy krzyk
    się rozmywa.,, naprawdę dobre hm , podoba mi się

  • giulietka

    6 June 2012, 21:02

    taki bliski mi jakoś
    boleśnie

  • M44G

    6 June 2012, 19:06

    Ciekawe.