Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

ze swojego gniewu
zbuduje łóżko
będziesz w nim spał
co noc
nie ze mną

ze swojego żalu
utkam płaszcz
może przemokniesz
w nim
od deszczu
nie moich łez

na śniadanie
podam ci usta
nie moje tylko jej

moje pokryła krew
rozmiażdżonych truskawek
zakazanych twoim ustom

już nigdy
w żadnej z nich
nie odnajdziesz tego smaku

obiecuję ci.....

7393 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
  • surra

    4 June 2011, 21:53

    nie,to tylko przestroga,że pewne rzeczy są nieodwracalne...