Menu
Gildia Pióra na Patronite

ze skrawków snów
układam swój świat
ostrych niczym rozbite szkło
kawałków miłości i zdrad

nie pytaj przyjaciółko
zmokłem wczoraj na deszczu
szukając miejsc zapomnianych
w krypcie naszych wspomnień

i tylko wiatr poniósł szept
kroplami deszczu obmywając twarz
purpurą zachodzącego słońca
krwawi kolejny odchodzący dzień

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • RozaR

    31 July 2017, 22:54

    Za dużo ,,ja"