Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

zegar zatrzymał się
słucham ciszy

introwertycznym umysłem
obejmuję milczenie
w bezgłosie
wyostrzam zmysły

odgaduję myśli
rozplatam jak warkocz
długi do ziemi

niestety
budzik
ocknął się
wytrzeźwiał

3277 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
  • Ragilia

    26 August 2015, 12:05

    dziękuję za miłe odwiedziny... :)

  • mill

    25 August 2015, 13:37

    ...życie ;)....ładny wiersz...pozdrawiam ....