Menu
Gildia Pióra na Patronite

ŻAL

Żebym przestała kochać czy na swojej drodze żal musiałabym napotkać...
Żal za tyle kłamstw.
Żal za szacunku brak.
Żal za wiele chamstw.
Żal za stracony czas.
Żal za tyle walk.
Żal gdy ciebie brak.
Żal za zrozumienia brak.
Żal gdy nadziei brak.
Żal tylko on pozostał nam.

10 177 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!