Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zdziwiła mnie suchość twoich ust i

Miękkość twojej skóry

Jest tak jakoś inaczej

Może nawet lepiej?

Nie wiem ..

Mam pustkę w głowie..

Ale wiem, że jesteś moim aniołem stróżem

I zawsze będziesz przy mnie..

3483 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
  • Berenique

    28 November 2011, 20:12

    Podoba mi się początek wiersza, ale odnoszę odczucie, że pod koniec nie chciało Ci się już myśleć nad puentą więc sobie odpuściłaś. Ale wielki plus za początek.