Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyciekająca Miłość.

Z dziurą w duszy
Z raną w sercu
Miłość wycieka
Szybko ucieka

Mimo to wierze w dobro
To nadzieja sprawia
Że marzenia mam
O tym, że Ciebie Kocham

Że istniejesz i jesteś
I w to, że przyjdziesz
Że drogę odnajdziesz

I Kochaniem
Mym pozostaniesz
Wołanie me
Niech rysuję mapę

Utęsknienie me
Niech będzie kompasem
Wiem, że to trudne
Wiem, że bolesne też jest

Wyciągam rękę
Przyjaźni gest
Zatkaj duszę mą
Uszczelni serce

Miłością swą
Bądź ze mną
Pocałuj i przytul
Aniołku Ty mój

https://www.youtube.com/watch?v=H2-1u8xvk54

66 744 wyświetlenia
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    7 July 2015, 21:15

    Dziękuję serdecznie Ilono miłych snów.

  • M44G

    23 May 2015, 21:05

    :) Dziękuję.

  • Malusia_035

    23 May 2015, 20:56

    Piękny ,mnie porwał :)

  • M44G

    21 May 2015, 12:45

    Wzajemnie.

  • M44G

    20 May 2015, 22:29

    Dobrych snów Agnieszko. Dziękuję.