Menu
Gildia Pióra na Patronite

płótno...

zdzierają stopy nie chodząc
za nie miłością

zdzierają ciało na nie
ubranie podszyte pożądaniem

zdzierają zdania z końca
języka myśląc, że się usłyszą...

34 072 wyświetlenia
355 tekstów
143 obserwujących
  • sand

    12 February 2012, 13:20

    to takie próby sklejania słów tylko :)

  • Bogdan Z

    12 February 2012, 09:25

    świetny styl prezentujesz :) taki inny :)

  • sand

    7 October 2011, 15:07

    :)
    z wzajemnością, miłego piątku...

  • sand

    7 October 2011, 14:02

    ale z to wieczorem wypadam wyluzować :)

  • sand

    7 October 2011, 13:22

    czas na kolejną, za oknem i w głowie
    nie sprzyja...

  • sand

    7 October 2011, 09:36

    było kawałek kartki
    przepijanej kawą i papierosowy długopis...

    pozdrawiam ciepło