Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odzew

Zduszone szepty nawoływanych myśli .
Zagłuszone krzyki cichego serca .
Milczące słowa podupadłego umysłu .
Niesłyszalny wrzask stęsknionej duszy.
Cichy odzew nieistniejącego sumienia ..

2018 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!