Menu
Gildia Pióra na Patronite

(nie) zdrada

Zdradziłam Cię we śnie
Nie powiedziałam mu 'nie'
Pozwalałam się dotykać
Ciało swoje zdobywać

Ty,leniwie paląc fajkę
Spoglądałeś na nas ukradkiem
Nie widziałeś w tym nic złego
Uśmiechając się,wyszeptałeś :
Trwaj w swojej wyobraźni,dalej
Ja też nie istnieję,Kochanie

Zapomnij

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • Cailleach

    2 December 2015, 19:44

    Dziękuję :)

  • 2 December 2015, 06:50

    Ciekawy wiersz.