Menu
Gildia Pióra na Patronite

podaj mi, proszę, papierosa,

pamiętasz kłosy, letnie warkocze,
zdejmowałeś z moich włosów wiatr

nagie piersi, delikatne dłonie
krzyczałam, że jesteś wszystkim
we mnie co płonie

mówią, że taka namiętność wypala tylko raz

zapal mi, proszę, papierosa
przygasa żar ciał

288 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!