Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niczego nie żałuj...sobie

Z cyklu (perły z lamusa)

Wrażenie czuwa przy mnie
jak wymyślony przyjaciel
grzebiemy się razem
za życia w myślach
odgrywamy scenki
jak gwiazdy kina niemego
tyle niewypowiedzianego
przeterminuje się w głowie
by ożyć nieświeżo gdy
otworzymy się na innych...

276 039 wyświetleń
2561 tekstów
190 obserwujących
  • sprajtka

    9 January 2019, 18:30

    Też lubię ten wiersz...

  • 4 January 2019, 21:03

    Bardzo ładny i niedoceniony tekst.
    Miłego wieczoru. :))