Menu
Gildia Pióra na Patronite

z całych sił
miotasz szczęściem
w nicość
i porażkę

do ostatku sił
walczysz z nieufnością

wszechświat rzuca
kłody pod nogi

upadasz

lecz nie wiesz
czy kiedykolwiek
jeszcze zdołasz
się podnieść

czas nie pomoże

problem tkwi
tylko
w tobie

38 193 wyświetlenia
454 teksty
25 obserwujących
  • Cris

    10 December 2017, 21:24

    Do rozwiązania problemu też potrzeba czasu, więc czas sprzymierzeńcem...pozdrawiam