Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

zbyt głusi ,aby usłyszeć więcej
zbyt ślepi ,aby ujrzeć magię
zbyt zamknięci ,aby poznać człowieka

życie zza szyby ...

19.09.2016
Malusia_035

55 891 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    23 September 2016, 17:30

    Życie pędzi do przodu a my w pośpiechu zapominamy o tym co najważniejsze !
    Piękny:))***

  • mill

    23 September 2016, 17:16

    ....życie zza szyby z pędzącego pociągu....śliczny :*

  • onejka

    22 September 2016, 14:05

    zza szyby świat martwy się zdaje...