Menu
Gildia Pióra na Patronite

Największe cierpienie w życiu powodują zgniecione płatki róż, a nie kolce Jack Higgins

nie oczekujcie ode mnie
że dam to czego nie mam

wariatką nie jestem

onieśmielone powtarza echo

a świat niewzruszenie wydrapuje
kolejne zmarszczki na twarzy

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    28 October 2015, 12:10

    Dziękuję, pozdrawiam słonecznie Mirku:)

  • fyrfle

    28 October 2015, 11:45

    Wiersz mówiący o darze mądrości i piękna zapisanego w zmarszczkach.