Menu
Gildia Pióra na Patronite

4 dni

Zbudziłam się
z otwarciem oczu
zniknął ciężar

Poczułam się lekko
Powieki suche
Przestały się zamykać

Uśmiechem przywitałam poranek.

To był dobry dzień

Już nie tęsknię

Kochanie.

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • wikzar

    27 October 2014, 12:00

    Opis chwilki. Z nich składa się życie. Opisana chwilka zostaje, nieopisana odlatuje.

  • Cailleach

    27 October 2014, 00:54

    wreszcie ! powolutku..
    dziekuje za pamiec :)
    Pozdrawiam cieplo

  • krysta

    27 October 2014, 00:48

    dobrze, że uśmiechasz się...
    pozdrawiam :)