Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cień

Zbrakło łez,
marzeń, perspektyw kres.
Na dłoniach krew.
Straciłam nadzieje,
wiarę zabrano mi razem z szacunkiem,
który straciłam również.
W swojej próżni, pustce
przejdę niezauważona
przez świat który napędza strach.
I już nic mnie nie dosięgnie,
nawet żale za te łzy wylane.
Przed oczami zamazany obraz
kilku zdarzeń
i...stary list,
tam kilka słów prócz tego nic.
Niezbyt fajnie gdy ktoś z twojego serca robi układankę.

10 181 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!